Kinderdagverblijf Villa Kakelbont bij de bakker in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont zijn we begonnen met een nieuw thema “eet smakelijk”. De komende weken staat dus vooral eten centraal op alle 3 de groepen.

De langkousjes gingen als uitstapje met de bolderwagen kijken bij de bakker in de buurt. Want wat kun je bij de bakker krijgen? De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weten al heel goed dat je daar broodjes/ boterhammen kunt halen maar kun je nog meer bij de bakker krijgen?

 

De kakelbontjes keken hun ogen uit bij de bakker want wat ruikt het daar toch lekker en wat ziet al het eten er lekker uit. Een mama van een kindje van de langkousjes werkt bij de bakker en ze gaf de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont allemaal een lekker zacht broodje, want dat kun je bij de bakker halen. Hmmm dit was wel erg lekker hoor…

Maar we zagen bij de bakker niet alleen broodjes en boterhammen, je kon daar ook wafels krijgen en andere lekkere dingen zoals vlaai en taartjes enz. Ondertussen waren er andere mensen die bij de bakker iets gingen kopen dus de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden kijken wat er gebeurde met het eten wat ze daar kochten. De mensen gaven geld in ruil voor bijvoorbeeld brood. Het was heel interessant voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont om bij de bakker te kijken en super lief dat ze daar een zacht broodje kregen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan