Vaderdag in aantocht voor de kinderen van Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

De afgelopen weken hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weer hard gewerkt om een mooi knutselwerkje te maken voor alle lieve papa’s. Aankomende zondag is het Vaderdag dus dat betekent dat alle papa’s deze keer in het zonnetje worden gezet. Vorige maand hadden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont al hele mooie knutselwerkjes voor alle mama’s gemaakt. Een hele mooie bloem geverfd!

Wat zullen ze nu voor alle papa’s gemaakt hebben? We kunnen wel verklappen dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont geverfd hebben voor hun papa maar wat ze precies gemaakt hebben is natuurlijk nog een verrassing…

 

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben allemaal hun best gedaan om er een heel mooi werkje van te maken, zowel de oudere kakelbontjes als de jongste baby’s. Iedereen kon dit werkje maken alleen werd het voor de oudste kinderen van de tommy’s en annika’s wel een klein beetje moeilijker gemaakt dan voor de allerkleinste kinderen van de nilssons en de langkousjes.

Wij willen met het team van kinderdagverblijf villa kakelbont alvast alle papa’s een hele fijne Vaderdag wensen voor aanstaande zondag 16 juni. Hopelijk vinden ze dat de knutselwerkjes heel mooi zijn geworden van hun eigen kakelbontje van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan