Kinderdagverblijf Villa Kakelbont bij de parkfeesten in Venlo

Zondag 11 augustus 2019 was weer het jaarlijks parkfeest in Venlo. Net zoals ieder jaar stond kinderdagverblijf villa kakelbont met het team bij de parkfeesten om iets aan de kinderen te geven die kwamen. Tot vorig jaar waren dit mooie roze of blauwe ballonnen maar vanaf dit jaar was het tijd om eens iets anders uit te delen aan de kinderen bij de parkfeesten…

De kinderen konden een hele mooie tattoo krijgen met het logo van kinderdagverblijf villa kakelbont erop. Het maakte niks uit waar de kinderen de tattoo wilden, de meiden van team kinderdagverblijf villa kakelbont konden die overal zetten. Toch kozen de meeste kinderen wel voor een mooie tattoo op de arm!

Niet alleen een tattoo konden de kinderen bij de parkfeesten krijgen maar Pippi Langkous liep ook rond om met de kinderen te knuffelen, een high five te geven of zelfs een stoere mannen boks.

Ook konden ouders een bandje krijgen met het logo van kinderdagverblijf villa kakelbont waar ze hun naam en telefoonnummer op konden schrijven. Dit bandje kon dan het kindje omdoen want dan konden ze altijd weer naar papa en mama toe als ze verdwaalden op het grote park.

Het was een gezellige middag bij de parkfeesten voor team kinderdagverblijf villa kakelbont en Pippi Langkous. Er liepen heel veel kinderen rond met een mooie tattoo van het logo van kinderdagverblijf villa kakelbont.

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan