Veel leuke knutselwerkjes bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Voor het thema oef wat warm zijn de meiden van kinderdagverblijf villa kakelbont weer erg creatief geweest in de knutselwerkjes. Heel veel leuke ideeën kwamen op alle 3 de groepen (langkousjes, nilssons en e tommy’s en annika’s) voorbij. Helaas wel vaker met foto’s van de gezichten van de kinderen maar die mogen vanwege de privacywet niet gepubliceerd worden op deze site.

Bij de tommy’s en annika’s mochten de kinderen zand plakken op een blaadje, dat is wel een beetje gek voor de 3+ kinderen. Maar ze vonden het ook weer heel leuk om dit te doen want dit was met nieuw materiaal (zand) plakken. Ze mochten ook een strandbal of emmer en schepje enz. kleuren want dat neem je ook vaker mee naar het strand. Met een foto van zichzelf erbij leek het net alsof ze zelf op strand waren. Bij de tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont komen de mooiste creaties voorbij.

Bij de nilssons gingen ze zelf visjes verven want die zwemmen in de zee. De visjes werden heel mooi geverfd door deze kakelbontjes (het ene visje helemaal oranje en het andere visje minder oranje maar bij kinderdagverblijf villa kakelbont kan dit allemaal) Er werden ook hele mooie kwallen geverfd voor in de zee, zelfs de baby’s kregen de kans om te verven. Groot zeil op de grond en ze konden de verf ontdekken op een groot oppervlakte dus de kwal werd ook wel ergens geverfd 😉

Er werden ook heerlijke ijsjes geverfd maar dan met scheerschuim erbij, dit was ook erg leuk om te ontdekken bij de nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Bij de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont konden de kinderen een zonnebril verven en die werd daarna op hun papieren hoofd geplakt, zo leek het net of de kinderen een echte mooie zonnebril hadden op hun ogen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan