Kinderdagverblijf Villa Kakelbont doet mee aan de Nationale Voorleesdagen

Van 23 januari tot 30 januari zijn weer de Nationale Voorleesdagen in Nederland, ook kinderdagverblijf villa kakelbont doet hieraan mee. Wij vinden het als team erg belangrijk dat er veel voorgelezen wordt want dit is goed voor de taalontwikkeling van de kinderen. Ze leren heel veel nieuwe woorden en krijgen dit vaker ook visueel te zien door de plaatjes erbij. Zo kunnen ze woorden koppelen aan plaatjes die ze zien. Bij dit prentenboekje gaat het over Harry, een poes. Bij het boekje was er ook een knuffel Harry die de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden zien en aanraken. Ze konden voelen dat Harry zacht voelde en zagen welke kleur Harry was.

Op woensdag 23 januari was het extra speciaal op de eerste dag van de Nationale Voorleesdagen want Koelie van VVV Venlo kwam naar kinderdagverblijf villa kakelbont om samen voor te lezen. Sommige kakelbontjes vonden Koelie toch wel heel spannend en bleven liever op de andere groep spelen maar de andere kakelbontjes vonden Koelie en het boekje van Harry wel erg interessant en hadden daar alle aandacht voor.

Niet alleen Koelie kwam voorlezen bij kinderdagverblijf villa kakelbont maar de ouders, opa’s of oma’s mochten ook de rest van de Nationale Voorleesdagen voorlezen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Dit was natuurlijk wel heel erg leuk voor de kinderen dat er iemand kwam voorlezen.

Aan alle ouders, opa’s en oma’s heel erg bedankt voor het voorlezen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. De kinderen hebben ervan genoten!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan