Kinderdagverblijf villa kakelbont heeft een nieuwe bolderwagen!!!

IMG-20180305-WA0003

Afgelopen week heeft Rachel de nieuwe bolderwagen gehaald! Aangezien het gelukkig weer richting de lente gaat willen we met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weer wat meer lekker gaan wandelen. Sommige kakelbontjes zijn natuurlijk nog vrij jong en klein om veel te kunnen lopen dus daarom is het voor de kinderen van villa kakelbont erg fijn om in een bolderwagen te zitten. Alleen was de bolderwagen niet hier in de buurt dus Rachel heeft die met het busje opgehaald.

IMG-20180307-WA0006

Alle juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont waren meteen enthousiast toen de bolderwagen kwam en natuurlijk moest die ook meteen worden getest met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. De langkousjes gingen meteen met de kakelbontjes een rondje wandelen in de bolderwagen alleen is er helaas geen plek voor alle kindjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Sommige (de oudste kindjes van kinderdagverblijf villa kakelbont) moesten helaas lopen maar deze kinderen vonden het uiteindelijk gelukkig niet erg.

IMG-20180307-WA0013

Wat is het heerlijk om weer lekker een stuk te kunnen gaan wandelen met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Omdat de bolderwagen deze week pas is gekomen, hebben we nog niet de leuke en gezellige stickers van kinderdagverblijf villa kakelbont erop kunnen maken. Dit wordt nog gedaan en dan is de bolderwagen helemaal klaar en hebben de kinderen en juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont nog meer plezier van de bolderwagen!

Op naar heel veel wandelplezier…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan