Kinderdagverblijf Villa Kakelbont heeft een nieuwe tuin

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont blijven we continu bezig met brainstormen over hoe het nog beter en gezelliger/ leuker enz. kan voor alle kinderen die hier komen spelen. Dit gaat van activiteiten bedenken tot de ruimte op alle 3 de groepen opnieuw inrichten of hoekjes verplaatsen enz. Het team van kinderdagverblijf villa kakelbont blijft steeds hierover communiceren met elkaar.

De tuin is een paar weken terug veranderd, we merkten dat er hier verandering in moest komen vanwege alle doelgroepen die buiten willen spelen (dus ook de baby’s) en ruimte voor hun spel nodig hebben. Ook is er een klein hoekje gekomen voor een moestuintje, de kinderen kunnen dit zelf in de gaten gaan houden en eventueel lekker gaan snoepen van de zelfgemaakte tomaatjes enz.

Het is nog niet helemaal klaar bij kinderdagverblijf villa kakelbont want er komt buiten nog een werkbankje, een grote grondbox aan de zijkant voor de baby’enz. Maar de klussers waren wel al hard aan het werk geweest om een aantal tegels eruit te halen en nieuw kunstgras te leggen enz. Op die dagen komen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont niet in hun eigen tuin spelen, dus een goed excuus om met alle 3 de groepen naar het speeltuintje te gaan en daar lekker buiten te spelen.

Eerst mochten de kakelbontjes nog even kijken naar de werkende mannen in de tuin, en wat ws dit toch interessant om te zien.

Na een kleine week hard werken in de tuin van kinderdagverblijf villa kakelbont, konden de kakelbontjes weer lekker buiten spelen in hun eigen tuin. En wat vonden ze de nieuwe tuin toch mooi, ze waren helemaal enthousiast.

Nu nog een beetje wat meer aankleden en dan is het helemaal klaar!

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan