Kinderdagverblijf Villa Kakelbont kijken naar de VenloopKids-middag

Vorige week woensdag was er in het Julianapark de VenloopKids-middag. Tijdens deze gezellige en educatieve middag wordt er een interactief beweegcircuit met allerlei toffe activiteiten voor ieder kind georganiseerd. Het doel van deze middag is kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met sport en bewust te maken van een gezonde leefstijl. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen of om deel te nemen aan de diverse activiteiten.

De oudste kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ’s middags een kijkje nemen bij de VenloopKids-middag. Ze zijn nog een beetje te jong voor een aantal activiteiten die georganiseerd werden maar alleen al het kijken naar de “grote” kinderen die aan het bewegen waren of op het springkussen zaten was al erg interessant voor onze kakelbontjes. Wat gebeurde er toch veel en wat waren er toch veel kinderen in het Julianapark. Wat zagen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont? Stond er een springkussen? Die was groot en wat kun je op een springkussen doen? Welk kakelbontje heeft al eens op een springkussen gesprongen?

Binnen en buiten waren er veel bewegingsactiviteiten te zien en binnen konden ze ook met de blokken bouwen, dit was voor de kinderen van villa kakelbont wel leuk om te doen maar het allerleukste van deze middag vonden ze toch het kijken naar hoe de andere kinderen aan het bewegen waren, ze keken hun ogen uit tijdens de VenloopKids-middag!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan