Kinderdagverblijf Villa Kakelbont knutselt voor het thema met stofjes

Bij kinderdagverblijf Villa Kakelbont zijn we ook nog steeds met het thema “wat heb jij aan vandaag?”. Naast alle leuke activiteiten die we uitvoeren met de kinderen zoals de was ophangen enz zijn er ook genoeg mogelijkheden om te knutselen voor dit thema.

Bij de Langkousjes mochten ze kiezen of ze stofjes wilden plakken op een jurk, trui, broek, sokken enz. Allemaal verschillende kledingstukken die te maken hebben met dit thema. Bij de Nilssons mochten ze stofjes op een trui plakken. Maar waarom stofjes plakken en niet iets anders? Voel maar eens aan je eigen kleding en voel dan maar eens aan de stofjes die er liggen, voelt dat een beetje hetzelfde? Er liggen ook verschillende soorten stofjes op tafel en ze hebben ook andere kleuren. Want hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont allemaal dezelfde kleding aan? En dezelfde kleur ? Stofjes plakken is niet iets wat de kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont vaak doen dus ze waren eerst nog de stofjes een beetje aan het ontdekken, lekker eraan voelen en bekijken.

Tijdens de knutselactiviteit is het niet alleen knutselen maar proberen we de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont evengoed nog iets te leren. Ze hebben allemaal hele mooie kledingstukken beplakt met stofjes, zijn net echte kledingstukken 😉

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan