De lente komt er hopelijk aan bij kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

De klok wordt dit weekend weer verzet, dat betekent dat het langer licht blijft en de lente eraan komt. Lekker wat meer buiten gaan spelen voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. We proberen iedere dag met de kinderen naar buiten te gaan maar in de winterperiode is dit soms niet haalbaar door de regen.

Er zitten gelukkig alweer wat dagen ertussen dat het zonnetje schijnt en dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker buiten kunnen spelen. Maar alleen maar in de tuin van kinderdagverblijf villa kakelbont is ook niet altijd even leuk, soms is het leuk om een uitje te plannen!

Vooral de bakfiets is erg populair bij de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Daarin kunnen ze zich heel lang vermaken en heerlijk om zich heen kijken wat er allemaal te zien is. De kinderen van de Langkousjes waren naar een nieuw speeltoestel geweest met de bakfiets dus het was dubbel feest. Eerst met de bakfiets en daarna nog op een nieuw speeltoestel gespeeld. Maar uiteindelijk kunnen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zich in alle speeltuinen wel vermaken, zolang er maar speeltoestellen staan.

De komende periode kunnen de kinderen van de Langkousjes, Nilssons en de Tommy’s en Annika’s hopelijk nog meer uitjes gaan doen met een heerlijk zonnetje erbij!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan