Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is lekker veel buiten in Venlo

De kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont spelen graag buiten en fietsen dan lekker rond of spelen in de zandbak. Vaak daarna lekker binnen boterham eten of fruit en weer verder spelen of naar bed gaan. Maar soms is het ook leuk om een ander dagje te hebben en iets te doen waar soms weinig ruimte voor is… zoals picknicken!

Als de kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont een keuze krijgen om te picknicken, dan worden ze meteen enthousiast want ze weten wel wat het woord picknick betekent. Of het nu fruit of boterhammen meenemen is, dat maakt voor de kakelbontjes niet zoveel uit. Dan nemen we een kleed mee waar ze op kunnen zitten en het eten en drinken wat we nodig hebben. Meestal gaan we vooraf naar een speeltuin zodat ze dan iets langer kunnen spelen in de speeltuin. Anders moeten we eerder terug naar kinderdagverblijf villa kakelbont vanwege het eetmoment. Dit is wel gezellig voor de kakelbontjes om lekker te picknicken in de speeltuin.

Als de kinderen van kinderdagverblijf  villa kakelbont boterhammen eten in de speeltuin, zijn ze vaak allemaal na dat ochtendje spelen extra moe en slapen ze vaak langer / vallen sneller in slaap. Want dat is ook extra vermoeiend met picknicken erbij maar ook extra gezellig!

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan