Nieuw materiaal voor baby’s bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Als er speelgoed/ materiaal kapot gaat bij kinderdagverblijf villa kakelbont, wordt dit meteen weggegooid vanwege de veiligheid voor de kinderen. Maar gelukkig wordt er ook steeds nieuw materiaal gekocht zodat iedereen toch kan blijven spelen met verschillende soorten speelgoed en materialen. Al het nieuwe speelgoed is meteen interessant voor alle kakelbontjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Vooral de oudere kinderen vinden alles interessant, ook als het babyspeelgoed is.

Laatst zijn er voor de babygroepen ( langkousjes en de nilssons) speciale opblaasbare badjes gekocht met visjes erin. Hier moet je dan water in doen en dan kunnen de baby’s voelen dat het beweegt. Dit is voor de motoriek van de baby’s erg goed en ze trainen hun nekspieren hier goed mee. Ook kunnen ze bij kinderdagverblijf villa kakelbont de fijne motoriek hiermee trainen, vooral als ze willen proberen de visjes te vangen (en ze worden niet van het water)

Sommige baby’s bij kinderdagverblijf villa kakelbont vinden dit in het begin nog een spannend, vooral omdat ze niet verwachten dat er nog iets beweegt als het het aanraken. Maar als ze het eenmaal door hebben (herhaling is heel belangrijk dus blijven aanbieden) dan weten ze wat ze kunnen verwachten en dan is het minder spannend om het badje aan te raken. Dan durven ze steeds meer en uiteindelijk spelen ze er dan heel graag mee!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan