Kinderdagverblijf Villa Kakelbont maakt een bbq

De tommy’s en annika’s mochten van een doos een zelfgemaakte bbq maken. Want voor het thema “eet smakelijk” hebben we het niet alleen over al het eten maar kunnen we ook over dingen hebben die met eten te maken hebben.

Wie van de tommy’s en annika’s weet wat een bbq is en heeft dit wel eens gedaan? Wat doe je dan tijdens de bbq? Wat leg je voor etenswaar op de bbq? Hier konden de kakelbontjes over brainstormen en natuurlijk elkaar overtreffen wat ze allemaal al eten van de bbq, de een meer dan de ander en dan weer iemand die nog meer eet enz. 😉  De papa’s en mama’s zullen wel willen dat hun kakelbontje zoveel eet als wat ze beweren tijdens het kringgesprek…

Hoe ziet een bbq eruit? De kinderen van de tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden heel goed meegeholpen met onder andere een doos verven zodat er een bbq van kon worden gemaakt.

Nadat ze de bbq geverfd hadden en dat het droog was, konden ze hun eigen bbq meteen uitproberen. Want dat is natuurlijk het allerleukste om te doen als je eerst heel hard hebt gewerkt om een bbq te maken.

Op de bbq werden stukjes vlees gelegd en zelfs groente zoals paprika (zullen de ouders dit thuis ook doen????) en de tafel werd mooi gedekt zodat de kinderen van de tommy’s en annika’s lekker konden “smullen” van het eten van hun zelfgemaakte bbq…

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan