Kinderdagverblijf villa kakelbont nieuwtjes

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we weer een paar nieuwtjes. De laatste keer was dat onze collega Jacqueline was bevallen van een zoontje Ruben. Ondertussen is ze weer begonnen met werken sinds een paar weken en we zijn blij dat ze weer terug is van haar zwangerschapsverlof en weer lekker met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont bij de langkousjes kan knuffelen.

Maar ondertussen zijn er andere juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont (weer) zwanger:

  • In oktober 2018 is Denise (werkzaam bij de langkousjes) uitgerekend van een jongetje! Ze is zwanger van haar eerste kindje dus gaat na haar verlof niet meer fulltime werken bij de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Denise komt in januari terug en zal dan de maandag, dinsdag en vrijdag gaan knuffelen met de kakelbontjes van de langkousjes. Ze zal per 3 september met verlof gaan dus tot die tijd kan ze nog lekker veel knuffelen met de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Wij als team villa kakelbont wensen haar een voorspoedige zwangerschap!
  • Sharon (werkzaam bij de tommy’s en annika’s en de nilssons) is zwanger van haar tweede kindje en is net als Denise uitgerekend in Oktober 2018. Sharon zal ook per 3 september met verlof gaan en per januari weer gaan werken op de maandag en donderdag bij de tommy’s en annika’s en de dinsdag bij de nilssons. Sharon krijgt ook een jongetje en we wensen haar een voorspoedige zwangerschap!
  • Cennet (werkzaam bij de nilssons) is in december 2018 uitgerekend van haar tweede kindje. Ze zal in oktober met verlof gaan en na haar verlof de maandag, woensdag en donderdag blijven werken bij de nilssons. Vanuit team kinderdagverblijf villa kakelbont willen we ook Cennet een voorspoedige zwangerschap wensen!

Omdat er (op dit moment) 3 juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont zwanger zijn hebben we uiteraard meiden nodig die dan werken op de groepen. Naast de meiden die er nu zijn, zal ook de stagiaire Lisa (van de tommy’s en annika’s) na haar stage blijven en werkzaam zijn bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Chantal zal fulltime bij de langkousjes gaan werken en Laura gaat 3 dagen bij de tommy’s en annika’s werken. We proberen zoveel mogelijk dezelfde gezichten op de groepen te houden bij kinderdagverblijf villa kakelbont omdat dit voor de kinderen, ouders en het team zelf heel belangrijk is.

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan