kinderopvang villa kakelbont in de ban van het EK

Afgelopen maandag was eindelijk het EK gestart waar Nederland weer bij aanwezig is. De kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont in Venlo krijgen dit nog niet heel veel mee (daar zijn ze nog wat jonger voor) maar we willen wel de kakelbontjes kennis laten maken met het voetbal en dat Nederland meedoet met een wedstrijd.

De kinderen van kinderopvang villa kakelbont weten over het algemeen wel wat voetbal is en dat de bal rond is en ertegen kan schoppen enz.

Bij kinderopvang villa kakelbont proberen we mee te gaan in de actualiteit die er op dat moment speelt, dus op dit moment het EK voor het Nederlands elftal.

Behalve de activiteiten die we aanbieden binnen het thema, willen we de kinderen de ruimte geven voor eigen inbreng en voor andere onderwerpen die tussendoor kunnen komen zoals een EK.

De kakelbontjes van de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont mochten een vlag met de snippers van de Nederlandse kleur vlag maken. Dus met rood, wit en blauw. He tis natuurlijk voor deze leeftijd lastig om er echt een vlag van te maken met de goede kleuren op de juiste plek maar het doel is vooral weten welke kleuren het zijn en motorisch om te kunnen plakken van snippers. De allerkleinste kinderen mochten met de verf de vlag mooi maken.

Nu maar hopen dat die mooie knutselwerkjes bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo geluk brengen voor het Nederlands elftal!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan