Spelen met water bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Eindelijk kunnen de kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo van het mooie weer genieten. Gelukkig hebben alle 3 de groepen airco op de groep zodat het niet al te heet wordt op de groep. De airco mag wel max 5 graden minder zijn als de buitentemperatuur zodat het verschil niet te groot is voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont als ze buiten komen. Daar houden we op alle groepen rekening mee.

Wat kan er beter voor activiteiten te doen zijn voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont dan iets met water. Er was een water activiteit gericht binnen het thema ” ik en mijn familie” maar we willen bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont de kinderen meer aanbieden dan de gerichte activiteiten. Vrij spel is belangrijk maar ook eigen inbreng van dr kinderen worden meegenomen.

Er waren een paar kinderen die graag met water wilden spelen dus ze kregen allemaal een bak water en verschillende soorten voorwerpen om ermee te spelen.

Het ontdekken van verschillende soorten materialen met water is erg interessant voor de kakelbontjes en ze kunnen zich goed een lange tijd hiermee bezig houden. Heerlijk met dit warme weer om met water te spelen bij kinderopvang villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan