Kinderopvang Villa Kakelbont in de herfst

Behalve het thema “reuzen en kabouters” zijn de kinderen van kinderopvang villa kakelbont ook nog met een ander thema begonnen. Want het herfstseizoen is begonnen in Nederland dus hierin willen we de kinderen ook laten zien wat er allemaal gebeurd in de herfst.

In de herfst vallen de bladeren op de grond, worden de bomen kaal. Er zijn verschillende kleuren van de bladeren, wie kan de mooiste kleur zoeken van al die bladeren en welke bladeren zijn groot of klein? Wat gebeurd er nog meer allemaal in de herfst?

De kinderen van de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont mochten een echte herfstwandeling maken en mooie herfstbladeren zoeken die we mee terug konden nemen naar kinderopvang villa kakelbont. In het bos lagen heel veel bladeren op de grond, de bomen waren erg kaal geworden. Verder gingen de kakelbontjes ook op zoek of er kastanjes of eikels op de grond lagen, want die liggen er ook tijdens de herfstperiode. Omdat de kinderen van kinderopvang villa kakelbont ook met het thema “reuzen en kabouters” bezig zijn, werd er natuurlijk ook gekeken of er kabouterhuisjes te vinden waren in het bos 😉

Na de herfstwandeling mochten de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont de gevonden bladeren plakken op een groot vel papier die ze hadden gevonden.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan