Knutselwerkjes bij het thema “hatsjoe!” bij kinderopvang villa kakelbont

Behalve de speelactiviteiten bij het thema hatsjoe zijn er ook knutselactiviteiten bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont.

Er worden verschillende soorten knutselwerken gemaakt bij alle 3 de groepen, iedere juf is op zijn eigen manier creatief. Het is leuk om te zien hoeveel verschillende soorten knutselwerken er gedaan kunnen worden binnen het thema hatsjoe. Er kan gedacht worden aan iets knutselen wat met ziek zijn te maken heeft zoals een dokterstas maar het kan ook breder zoals een fruitmand maken (dan word je sneller beter als je ziek bent).

Bij alle knutselactiviteiten kunnen de kinderen van kinderopvang villa kakelbont van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s  hun fijne motoriek ontwikkelen, kleur benoemen, tellen (zoals de hoeveelheid pillen die ze in de pillendoos plakken) enz. Verder ziet het er nog gezellig uit met al die knutselwerkjes die op de groepen hangen.

Behalve de pillen plakken in de pillendoos, mochten de kinderen van kinderopvang villa kakelbont de gekleurde pillen in de juiste kleur bak leggen. Op deze manier kan er goed worden geoefend met de verschillende kleuren benoemen en het sorteren.

 

Als het thema afgelopen is, krijgen alle kakelbontjes de knutselwerkjes mee naar huis die ze bij kinderopvang villa kakelbont in venlo hebben gemaakt.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan