Knutselwerkjes maken bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Tijdens het thema carnaval/vastelaovend worden er uiteraard weer hele leuke en mooie knutselwerkjes gemaakt.

Bij het thema carnaval wordt er veel versierd met ballonnen en slingers, niet alleen bij kinderopvang villa kakelbont maar door heel Limburg wordt de straat vaak hiermee versierd.

De nilssons van kinderopvang villa kakelbont mochten voor deze keer met ballonnen stempelen, dat was wel erg leuk om te doen maar ook een beetje gek als je gewend bent om met een kwast te verven. Eerst mochten ze zelf kiezen welke kleur ballon ze wilden en daarna mochten ze een mooie clown verven door met de ballon te kleuren. Het resultaat was erg goed gelukt en de clowntjes zagen er heel mooi kleurrijk uit!

Er werden ook nog mooie kroontjes gemaakt bij de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont in Venlo want we hadden allemaal prinsen en prinsessen op alle 3 de groepen spelen. Op deze manier konden ze toch nog thuis een beetje carnaval vieren mochten ze dit willen.?

Puk wilde ook graag een kroon maken voor de vastelaovend en wilde zich uiteraard verkleden want dat hoor allemaal bij het thema carnaval!

Helaas is dit thema na deze week weer afgelopen maar hopelijk kunnen we volgend jaar weer carnaval vieren zoals we dit gewend waren van andere jaren, maar bij kinderopvang villa kakelbont hebben we er toch een klein feestje van proberen te maken ondanks dat het verder niet gevierd werd.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan