Koekjes maken bij kinderopvang villa kakelbont

Tijdens het thema ” eet smakelijk” zijn de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont veel bezig met eten (praten, voelen aan keukenspullen, knutselen enz) maar het is nog leuker als ze zelf kok mogen zijn en echte koekjes mogen maken. Bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont mochten ze de afgelopen week zelf koekjes maken. De kinderen vinden het leuk om te helpen met alles en daarna de koekjes maken in de vormen die ze zelf willen.

Vanwege de corona houden we de koekjes van de kinderen goed apart en mochten ze in een zakje mee naar huis ( of op de groep toch een beetje proeven mmm lekker).

Op alle 3 de groepen (langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s) van kinderopvang villa kakelbont in Venlo is er een speciaal schort gemaakt met masterchef villa kakelbont. Niet alleen voor de kinderen was dit leuk maar puk wilde het schort ook graag aan.


Behalve het maken van de koekjes mochten de kinderen van de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont zelf fleurige koekjes maken met schuursponsjes en leuke versiersels. Konden deze koekjes maar opgegeten worden want die zien er wel heel erg lekker uit voor de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan