Leidsterdag voor het team van Kinderopvang Villa Kakelbont

Afgelopen donderdag was het de 3de donderdag van de maand september. Voor vele een normale donderdag maar voor het team van kinderopvang villa kakelbont in Venlo is het een speciale dag,  dan is het leidsterdag! Op deze dag worden alle pm’ers van Nederland in het zonnetje gezet. Vanuit de oudercommissie wordt er iets namens de ouders geregeld om het team van kinderopvang villa kakelbont te bedanken voor de goede zorgen voor de kinderen. Dit jaar hadden de kinderen een wikkel gemaakt die om de chocola mcoht van de doos merci.

Op deze werkdag gaat het team van kinderopvang villa kakelbont na werktijd iets gezelligs doen samen maar het is voor het team nog een verrassing wat er gedaan wordt. Ieder jaar wordt er gekeken naar een activiteit op een ander gebied. Soms wordt er iets creatiefs gedaan, dan weer iets sportiefs enz. Dit jaar gingen we iets sportiefs doen. Bij de turfhoeve mochten we eerst 3 activiteiten doen in 2 groepen. Voetballen met een opblaasbal waar de pm’ers in zitten, daarna rodeo rijden en als laatste levend voetbal spelen.

Toen de activiteiten klaar waren, gingen we nog lekker eten bij de turfhoeve met het team van kinderopvang villa kakelbont. Hier was meer ruimte om even gezellig bij te kletsen met iedereen.

Het was een gezellige avond voor het team van kinderopvang villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan