De lente komt eraan, ook in Venlo bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Na een koude periode kwam er de afgelopen dagen ineens de zon om de hoek kijken. Bij kinderopvang kinderdagverblijf villa kakelbont merkten we dat het overdag steeds wat warmer werd (en de juffies kunnen ook wel een beetje het nieuws en weerberichten volgen)  en dat de zon ook goed begon te schijnen.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont werd er meteen gebruik gemaakt van dit mooie weer en konden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker veel buiten spelen. Een kindje was zo ongeduldig om even te wachten dat hij al op blote voeten naar buiten wilde gaan. Daar vonden wij het nog net te koud voor 😉

De zandbak kon gelukkig weer opengemaakt worden en de kinderen van de groepen; langkousjes/ nilssons en de tommy’s en annika’s waren erg blij dat ze eindelijk weer in de zandbak konden spelen. Het werd zelfs zo lekker dat ze ’s middags zonder jas konden spelen buiten.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont vinden we het belangrijk dat de kinderen iedere dag wel even naar buiten gaan, even frisse neus halen. Maar dit is wat lastiger voor de baby’s want ze liggen stil en kunnen het nog kouder krijgen als ze mee naar buiten gaan. Nu de lente weer in aantocht komt, proberen we ook zoveel mogelijk de baby’s mee naar buiten te nemen op een speelkleed of in een stoeltje. Lekker met hun jasje aan en dan buiten spelen. Er wordt evengoed gekeken of ze het niet te koud krijgen en anders zijn  de baby’s weer snel binnen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Hopelijk kunnen we nog een tijdje genieten van dit mooie weer!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan