Thema Carnaval op zijn einde bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont stond het in het teken van Carnaval de afgelopen weken. De kinderen hebben veel gedanst op de vastelaovendliedjes, verkleed als een mooie prinses/heks/ bob de bouwer enz., knutselwerkjes die te maken hadden met de carnaval enz.

Vorige week vrijdag kregen de kinderen die op de laatste dag van dit thema kwamen spelen een leuke verrassing. De prins van de Törvers kwam op bezoek! Deze prins is voor kinderdagverblijf villa kakelbont een speciale prins want zijn zoontje komt iedere week bij de langkousjes op de groep spelen. Want vanaf vrijdag 1 maart begon voor veel mensen in Venlo al de Carnaval (zo ook voor een deel van het team van kinderdagverblijf villa kakelbont)

Prins Willem van de Törvers kwam samen met zijn adjudanten de polonaise lopen en dansen/ zingen op de vastelaovendliedjes. De meeste kakelbontjes vonden het erg leuk dat de prins op bezoek kwam en ze liepen ook goed mee tijdens de polonaise door de groep van de langkousjes. Het was een gezellige middag bij kinderdagverblijf villa kakelbont voor de kinderen en het trio van de Törvers. Dit was een goed begin voor het inluiden van de carnaval 2019, en een deel van het team van kinderdagverblijf villa kakelbont ging die avond samen op stap…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan