Muziek maken bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Laura, een juffie van de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont is bezig met gitaarles. Haar vader speelt gitaar dus daar krijgt ze les van.

Muziek, beweging en zingen zijn belangrijke elementen tijdens de activiteiten bij de nilssons, langkousjes en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont. Iedere dag wordt er al bewogen op de muziek zoals op superman van de minidisco of baby shark enz. Het nadoen van bepaalde bewegingen zoals klappen, stampen, springen, rennen enz is goed voor de motorische ontwikkeling van de kinderen van kinderopvang villa kakelbont.

Behalve het bewegen op muziek wordt er ook regelmatig gezongen met onder andere de muziekkoffer, tijdens de liedjes die gezongen worden zijn er vaak ook bewegingen bij zoals bij het liedje van in de maneschijn. De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont zingen graag mee met de liedjes en dit is een gezellig moment maar het kan ook voor rust op de groepen zorgen als de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont wat drukker zijn. Zodra er gezongen wordt worden de kinderen rustiger en gaan ze meezingen.

Daarom is het erg leuk dat Laura gitaarles heeft want dan kan ze de kinderen mee laten zingen met de liedjes en zelf op de gitaar het liedje spelen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan