Nieuw thema binnen kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Vanaf deze week zijn we binnen kinderopvang villa kakelbont met een nieuw thema begonnen “eet smakelijk”. De komende weken staat dus vooral in het teken van verschillende soorten eten zoals fruit en groente en activiteiten die met eten te maken hebben. Op alle 3 de groepen staat een keukentje waar ze van alles kunnen maken en samen kunnen gaan koken. Er kan een restaurant gemaakt worden bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont.

De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont krijgen weer veel leuke nieuwe activiteiten aangeboden die met het thema “eet smakelijk” te maken hebben.

Het boek van Fien en Milo staat centraal tijdens dit thema, (eten met Fien en Milo heet het boek) hier hebben we verschillende boeken van bij verschillende thema’s dus de kinderen van kinderopvang villa kakelbont leren de poppen Fien en Milo steeds beter kennen want die komen tijdens het verhaal erbij en kun je vasthouden en voelen. Verder worden er in het boek verschillende soorten eten/drinken benoemd zoals fruit, groente, brood, ijs, koekjes enz. Fien en Milo gaan picknicken en hier hoort ook een tafellaken bij en borden en bestek. De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont leren ook meteen welk bestek er is en ze tellen hoeveel borden er nodig zijn enz.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan