Nationale buitenspeeldag bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Afgelopen dinsdag was het officieel de nationale buitenlesdag in Nederland. Kinderdagverblijf villa kakelbont wilt graag met verschillende dagen meedoen met de kinderen maar dit moet wel passen bij de doelgroep. Wij hebben er een nationale buitenspeeldag van gemaakt bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Wat houdt dit in voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont? We hebben de hele dag buiten gespeeld met de kakelbontjes en toepasselijke activiteiten gedaan. Ze mochten verven met water, stoepkrijten, spelen met verschillende soorten grote buizen in de zandbak, allemaal verschillende soorten takken waar we mee konden spelen/ knutselen enz. Met water verven wordt ook niet zo vaak gedaan door de kakelbontjes dus ze bleven niet alleen met de kwasten op de grond maar gingen er ook de muren mee verven.  De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het super leuk om met allemaal andere materialen te spelen buiten en ze hebben zich allemaal heel erg goed geamuseerd.

Gelukkig zat het weer ons mee bij kinderdagverblijf villa kakelbont want de hele dag heeft het zonnetje geschenen. Nationale buitenspeeldag hield niet alleen in dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont buiten konden spelen maar we gingen ook buiten eten!

Doordat het zonnetje zich liet zien konden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelfs zonder jas buiten spelen. En niet alleen de oudere kakelbontjes hebben een heerlijk dagje buiten gespeeld maar ook de baby’s mochten mee buiten spelen. Uiteraard gingen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel naar binnen als ze even naar bed moesten.

Het was een geslaagde nationale buitenspeeldag bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan