Nieuw thema bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont….

De afgelopen weken zijn de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont druk bezig geweest met het thema Hatsjoe. Vanaf deze week hebben we een nieuw thema: Knuffels!

Op de groepen hebben we de tippy tenten gezet waar ze lekker met de knuffels kunnen spelen of een boekje kunnen lezen in de tent enz. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont zitten graag in de tent en spelen heerlijk met allemaal die knuffels. Dus ze kunnen weer heerlijk genieten van een nieuw interessant thema de komende weken.

Ook de baby’s leren de komende weken tijdens dit thema weer allemaal nieuwe dingen zoals dat het voelen van knuffels lekker zacht is maar dat er ook andere materialen zijn die anders aanvoelen. Er is ook een snoezeldoos met lampjes bovenin, vooral de jonge baby’s vinden dit erg interessant om te kijken naar de lichtjes.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gaan de komende weken weer veel leuke activiteiten tegemoet op de groepen van de Langkousjes, Nilssons en de Tommy’s en Annika’s…

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan