Nieuw thema bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Na de rustweek van vorige week, was het afgelopen maandag weer tijd voor een nieuw thema. De afgelopen weken scheen er vaak de zon en was het erg warm, dus heel toepasselijk hebben we de komende tijd het thema “oef wat warm”.

Alleen was het afgelopen maandag niet heel erg warm om met dit thema te beginnen maar voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont maakt het niks uit of buiten nu de zon schijnt of dat het wat kouder is. Ze zijn altijd weer even enthousiast met een nieuw thema.

De komende weken gaan we weer lekker veel met water spelen en heel erg veel ijsjes eten en verkopen op alle 3 de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Bij de Nilssons hebben ze een hoekje gemaakt van de zee, dan kunnen de kinderen spelen dat ze in het water liggen en bij de langkousjes en tommy’s en annika’s  is er een hoekje gemaakt met water op de achtergrond en handdoeken op de grond want dit is dan het strand. De kinderen kunnen ook nog in de winkel allemaal ijsjes verkopen want we hebben op alle 3 de groepen een ijsjeswinkel gemaakt (maar echte ijsjes eten zal tijdens dit thema ook vast wel gebeuren jammie)

De komende weken zijn er weer genoeg leuke activiteiten bij kinderdagverblijf villa kakelbont te doen met het nieuwe thema ondanks dat het wat rustiger is op de groepen vanwege de vakanties.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan