Rustweek bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Na het thema “eet smakelijk” hadden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont een rustweek. Dit betekent dat er die week nog geen nieuw thema begint maar dat de kakelbontjes even kunnen “afschakelen” van het ene thema voordat we weer met een ander thema beginnen.

In de rustweek hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weer veel leuke dingen gedaan, die een niks met het thema “eet smakelijk” te maken hadden. Bij de tommy’s en Annika’s hadden ze een activiteit die indirect wel nog met het thema te maken had. Ze kregen een tennisbal maar dit was geen gewone tennisbal, dit was een tennisbal met een mond. En die tennisbal was een klein monstertje want die had hele erge honger en monsters houden van papiertjes…

De kinderen van de Tommy’s en Annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten eerst eten maken voor de monsters dus allemaal kleine stukjes van het papier scheuren en daar eventueel propjes van maken zodat het eten nog beter in de mond kon van het monster.

De eerste hap geven vonden sommige kakelbontjes stiekem toch wel een klein beetje spannend want wie weet bijt het monster toch een vinger van je hand tijdens het eten geven in de mond 😉

Deze activiteit kon uitgebreid worden doordat ze konden gaan tellen hoeveel ze aten of welke kleur papier ze hadden. Is de monster(tennisbal) hard of zacht? Welke vorm heeft het monster (rond)? enz.

Het was een gezellige middag bij de tommy’s en annika’s met deze leuke activiteit bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan