Oef wat een warm weer bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Deze week doet het thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont zijn naam eer aan want oef wat is het warm deze week in Nederland.

De kinderen op alle 3 de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont leerden deze week tijdens het thema ontdekken wat warm water was en wat koud water was in de bakken met water. Zo konden ze het verschil voelen van het water, vooral de oudere kinderen waren bewust bezig met het voelen van het soort water wat er in de bakjes zat. Want welk water voelt koud? En wat is koud? En het water wat wam voelt, is die heel erg warm of een beetje warm? En wat is kouder; koud water of ijsklontjes? Het was leuk om te zien hoe de oudste kakelbontjes heel leergierig waren tijdens deze activiteit.

De jongere kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben lekker met water mogen spelen en ontdekken.  Veel kinderen vinden het heerlijk om met water te spelen en kunnen zich hier heel lang mee amuseren. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont spelen we regelmatig met water maar vooral in de zomermaanden spelen we er nog meer mee. Niet alleen om te ontdekken maar ook om een beetje af te koelen met dit warme weer. Water is plezier voor alle doelgroepen bij kinderdagverblijf villa kakelbont…

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan