Nieuw thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

De afgelopen weken hebben we veel leuke activiteiten gedaan tijdens het thema “ik en mijn familie”. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten vertellen over hun eigen familie en ook foto’s meenemen van de familie. Ze mochten een pop in bad doen die vies was geworden, met de trein naar opa en oma toe enz. De kakelbontjes hebben genoeg geleerd van dit thema.

Nu is het weer tijd voor een nieuw thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont, de aankomende 6 weken hebben we het thema “oef wat warm”bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont spelen dit thema veel met water. Ze mogen gaan ontdekken met ijsklontjes, zelf ijsjes maken, spelen in de ijskraam, spelen met hun eigen schaduw. Ze leren het verschil tussen warm en koud en leren over drijven en zinken. De kakelbontjes mogen zelf poetsen met sop. De activiteiten klinken allemaal weer heel erg leuk en leerzaam voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont villa kakelbont.
De aankomende weken zullen er ook weer leuke verhaaltjes komen om te vertellen over al deze leuke activiteiten die de kinderen kinderdagverblijf villa kakelbont gaan doen. De ijsjeswinkel is nu al heel populair bij de kinderen, waren het maar allemaal echte ijsjes, dat zou de ijsjeswinkel nog leuker maken 😉
Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan