Nieuw thema bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Deze week zijn we begonnen aan een nieuw thema bij kinderopvang villa kakelbont “ik en mijn familie”. Ieder jaar komen de thema’s terug en in deze periode is het altijd dit thema omdat in juni de opa en oma dag is. Andere jaren waren de opa’s en oma’s welkom om naar kinderopvang villa kakelbont te komen om te zien waar hun kleinkind (eren) speelt en wat ze doen. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk vanwege de corona, hopelijk kunnen we volgend jaar weer alle opa’s en oma’s verwelkomen die willen komen naar de opa en oma morgen.

Verder kunnen de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont weer leuke activiteiten doen die te maken hebben met de familie. Ze mogen allemaal foto’s meenemen van thuis en dit wordt besproken op de groep. Ook zonder foto’s kunnen we op alle 3 de groepen de familie bespreken, wie hoort er bij een familie? Hoe heten de familieleden? Zijn er broertjes of zusjes in de familie? Op deze manier weten de kinderen wie er allemaal bij een familie horen, door er veel over te praten. De baby’s laten we verschillende plaatjes zien van familieleden, een papa/mama of opa/oma. Het verschil is te zien doordat oma’s grijze haren hebben en opa’s een bril en grijze snor. Het is heel leuk om te horen wat alle kakelbontjes vertellen over hun familieleden bij kinderopvang villa kakelbont. 🙂

De komende weken gaan we veel leuke activiteiten doen die betrekking hebben op dit thema zoals de pop in bad doen, knutselen enz.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan