Nieuwtjes vanuit het team van Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Vorige week had het team van kinderdagverblijf villa kakelbont een babyshower georganiseerd voor Chantal want ze krijgt volgend jaar haar eerste kind. Uiteraard moesten de meiden zorgen dat Chantal er niet achter zou komen wanneer de babyshower zou zijn, dit moest natuurlijk een verrassing zijn. Met het team zijn we op dit moment bezig met een cursus (daar een andere keer meer over) dus we hadden een cursusdatum vaststaan maar eigenlijk zou dit de babyshower worden bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Chantal dacht wel dat het een cursusavond was dus ze was wel erg verrast dat het haar babyshower was. Iedereen zorgde voor lekker eten/ drinken en het was een leuke en gezellige avond bij de babyshower!

Chantal zal vrijdag 3 jan voorlopig haar laatste werkdag hebben. Priscilla (is stagiaire geweest bij kinderdagverblijf villa kakelbont) zal haar gaan vervangen op de werkdagen van Chantal en verder voornamelijk bij de langkousjes werken maar ze is ook inzetbaar bij de tommy’s en annika’s en de nilssons.

Inge(grote Inge van de nilssons) heeft deze week haar laatste werkweek want ze zal volgend jaar gaan bevallen van haar tweede kindje. Het verlof van Inge wordt opgevangen door Lamyae, zij zal de werkdagen van Inge overnemen naast haar eigen werkdagen.

Beide dames willen we namens team kinderdagverblijf villa kakelbont alvast een heel fijn verlof wensen en dat ze lekker gaan genieten van hun baby als die geboren is…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan