Thema Sinterklaas bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Vanaf aankomende week hebben we officieel een nieuw thema “Sinterklaas” bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Maar omdat Sinterklaas afgelopen zondag in Venlo met de boot was aangekomen waren al heel veel kakelbontjes naar de intocht geweest. Dus afgelopen week hadden we het thema “verkeer” verwerkt door een stoomboot te kunnen verven.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hadden we de afgelopen week alle 3 de groepen al heel mooi versierd met vlaggen van sinterklaas of zwarte piet en neppe cadeautjes die aan het plafond hangen enz. De kinderen mochten ook allemaal een schoentje meenemen want wie weet komen sinterklaas en zijn pieten ook wel bij kinderdagverblijf villa kakelbont op bezoek en nemen een cadeautje of iets lekkers mee.

De aankomende weken kunnen de kinderen in de stoomboot spelen bij de langkousjes (de glijbaan) of net als Sinterklaas heel hard werken in zijn kantoor of zelfs in de speelgoedwinkel cadeautjes inpakken en verkopen. Dit zijn toch wel leuke hoekjes bij de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Verder gaan de kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont zich verkleden als sint of piet, ze kunnen pepernoten bakken, sinterklaascadeautjes maken van blokken/ duplo, schminken, interactief voorlezen, een zak van sinterklaas beplakken met cadeautjes uit het speelboek die ze willen, liedjes zingen enz. Er zijn de aankomende weken genoeg leuke activiteiten om te doen met het thema “Sinterklaas”.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan