Opa en Oma ochtend bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Net als vorig jaar was er ook dit jaar weer een mogelijkheid voor de opa’s en oma’s om te komen kijken bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Ze konden zich vooraf opgeven zodat we met het team wisten hoeveel opa’s en oma’s er wilden komen kijken en spelen met hun kleinkind.

Iedere dag waren er wel opa’s en oma’s die vooraf eerst een rondleiding en nog wat uitleg van Rachel zelf kregen over kinderdagverblijf villa kakelbont. Aansluitend konden de opa’s en oma’s naar de groepjes van hun kleinkind. Alle kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het fantastisch dat de opa’s en oma’s kwamen kijken, niet alleen de eigen kleinkinderen maar ook de andere kakelbontjes wilden graag de aandacht van de opa’s en oma’s.

We lieten de opa’s en oma’s eerst gezellig met hun kleinkind(eren) knuffelen en even kletsen natuurlijk. De juffies stelden zich voor aan de opa’s en oma’s en die herkenden de namen omdat hun kleinkind het over deze juffies had. Dat was natuurlijk wel een grappig moment voor de juffies en uiteraard alleen maar positieve verhalen die de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont tegen de opa’s en oma’s vertellen over de juffies 😉

Daarna konden de opa’s en oma’s meedoen met een activiteit die op de planning stond of lekker vrij spelen op de groep. Net waar de kinderen zelf zin in hadden en dat is ook allemaal geen probleem. En voor we het wisten was het uurtje met de opa’s en oma’s weer voorbij en konden we met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gaan zwaaien.

Gelukkig vonden de opa’s en oma’s het deze week erg leuk om te komen en met hun kleinkind en andere kinderen te spelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont dus volgend jaar zal het waarschijnlijk weer terug komen voor de opa’s en oma’s die dit jaar niet konden of volgend jaar nog een keer willen komen…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan