Pop in bad doen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Deze week zijn de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont veel de poppen in bad aan het doen. Want de poppen hebben vieze poepluiers of vinden het gewoon lekker om in bad te gaan.

De juffies hadden in een luier wat pasta gedaan zodat het net echt leek dat de pop gepoept had voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Kijken welke kakelbontjes echte helden zijn die de “poepluier”durven te verschonen 😉

De kakelbontjes die altijd vooraan staan met de activiteiten vonden dit een minder leuke activiteit want juist deze kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont deden een stap terug toen ze zagen wat er op de pop zat. Deze kakelbontjes durfden ook niet de luier uit te trekken, dat moest de juf maar doen hoor. Zodra de pop in bad zat en weer een beetje was schoongemaakt met het washandje, durfden ze weer de pop aan te raken en helpen in het badje. Er waren ook kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont die het wel durfden en met veel plezier de pop in bad stopten en de pop heel goed gingen schoonmaken zodat er nergens meer “poep” was te zien. Lekker de pop wassen, daarna goed afdrogen en weer een nieuwe luier aan met kleding. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden heel goed helpen!

Deze activiteit kun je het beste in groepjes van 2 of 3 kakelbontjes doen want zo krijgen ze allemaal de kans om te helpen met de pop in bad. Alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het heerlijk om met het water te spelen in het badje. Maar die poepluier uittrekken gaat voor sommige kakelbontjes toch echt te ver.

De jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we ook met de pop en het badje laten spelen. Alleen vonden deze kakelbontjes het niet zo fijn dat de pop in het badje zat, die werd er steeds uitgehaald zodat ze lekker konden spetteren met het water in het badje 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan