Paasdagen geweest bij Kinderopvang Villa Kakelbont

De afgelopen dagen mochten de kinderen van kinderopvang villa kakelbont thuis of bij de opa’s en oma’s paaseieren zoeken want iedereen had extra tijd met zijn familie. Vanwege Pasen was de opvang maandag nog dicht en konden de kinderen die normaal kwamen, een dag extra genieten met papa en mama. De kinderen kwamen de overige dagen op alle 3 de groepen heel enthousiast vertellen dat ze eieren hadden gevonden en ook mochten opeten. Helaas had niemand van de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont de paashaas gezien ?

De afgelopen weken hadden de kinderen bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont nog mooie knutselwerkjes gemaakt zodat het thuis extra gezellig versierd kon worden.

Bij de nilssons mochten de kinderen een eigen paasmand knutselen zodat ze daarin hun gezochte eieren konden stoppen. Verder werden er op alle 3 de groepen van kinderopvang villa kakelbont onder andere veel eieren geknutseld, mochten ze kuikentjes verven en een eierhouder maken. Dit maakte het allemaal net wat vrolijker thuis met al die eigengemaakte knutselwerkjes.

Nu is Pasen voorbij en is deze week verder vooral het napraten over de paaseieren en wordt er veel over de lente gepraat en liedjes gezongen over de lente. Want officieel is nu de lente aangebroken en daar maken we de kinderen van kinderopvang villa kakelbont kennis mee.

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan