Paaseieren zoeken bij kinderopvang villa kakelbont in de tuin

Deze week was een feestweek voor de kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont want de hele week mochten ze paaseieren zoeken in de tuin. Niet gewone paaseieren maar chocolade paaseieren, jammie.

Ze kregen van tevoren een paasmandje die ze konden gebruiken om de eieren in te stoppen als ze die gevonden hadden. Ze moesten wel goed zoeken want de paashaas had de eieren goed verstopt. De kinderen leerden op deze manier meteen verschillende soorten begrippen tijdens het zoeken van de eieren want ze moesten goed ergens IN of ONDER, OP,ACHTER  enz kijken. De juffies van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont hielpen op deze manier met zoeken zonder te zeggen waar de paaseieren lagen.

Nadat alle paaseieren gevonden waren mochten de kinderen natuurlijk proeven of de chocolade paaseieren ook lekker waren. (sommige kinderen gingen tijdens de paaseieren zoeken, al stiekem de paaseieren open maken en opeten. Ze dachten dat de juffies dit niet konden zien, maar hun chocolademondjes zeiden al genoeg)

Het was een leuke activiteit voor de kakelbontjes en iedereen kreeg een chocolade kuikentje mee naar huis want die hadden ze in hun mandje op de groep gekregen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan