Paaslunch bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Deze week is het een kleine feestweek bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo want er zal iedere dag een paaslunch zijn voor alle kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s die komen spelen.

Aankomend weekend is het paasweekend en zullen de kinderen thuis waarschijnlijk ook van alles lekkers eten en drinken. Kinderopvang Villa Kakelbont is een gezonde kinderopvang maar op sommige momenten gaan we mee in bepaalde tradities en is er ruimte om soms daarin iets anders voor de kinderen te doen zoals met Kerstmis en Pasen.

Van te voren worden de tafels bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont netjes gedekt met een speciaal paastafellaken en mooie borden met servetjes die met Pasen worden gebruikt. Verder staan er zachte en harde broodjes, croissantjes en lekker gezond/ongezond beleg zoals gekookte eieren en hagelslag wat niet wekelijks op tafel staat.

De jongste kinderen,de baby’s, krijgen hun boterham en zitten gezellig bij de paaslunch erbij ondanks dat ze nog te klein zijn om met de oudere kinderen mee te eten. De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont kregen ook nog optimel om te drinken maar ze mochten ook melk als ze dit liever hadden.

Het was een gezellige lunch voor alle kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont die deze week aanwezig waren tijdens de paaslunch.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan