Woordkaarten bespreken bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Steeds als er met een nieuw thema begonnen wordt, zijn er bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont woordkaarten die besproken worden. Alle groepen hebben dezelfde woordkaarten en daar staan woorden en afbeeldingen op die met het thema te maken hebben. Vaak worden de woordkaarten in de grote groep besproken maar ze kunnen ook nog extra aan bod komen in kleine groepjes binnen kinderopvang villa kakelbont.

Op deze manier maken de kinderen spelenderwijs kennis met een aantal nieuwe woorden en door er afbeeldingen bij te zien worst dit visueel gemaakt. Als dit voor de eerste keer besproken wordt, wordt meestal verteld wat er te zien is op het plaatje, hoe vaker we de woordkaarten bespreken bij kinderopvang villa kakelbont, hoe sneller kinderen leren wat iets is.

De woordkaarten kunnen ook ondersteund worden door er een voorwerp bij te pakken, zodat dit voelbaar wordt voor de kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s zoals tijdens het thema Pasen dat we een paasei erbij pakken en op de woordkaart staat een paasei en het staat erbij geschreven.

Op deze manier proberen we tijdens ieder thema de woordenschat te verbreden voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan