Pakjesavond voor de kinderen van dagopvang Villa Kakelbont

Morgen is er pakjesavond in Nederland dus ook voor de kinderen van dagopvang villa kakelbont in Venlo. De afgelopen weken hebben bij villa kakelbont volledig in het teken gestaan van het thema “sinterklaas”.

De kakelbontjes hebben heel veel leuke activiteiten gedaan zoals pietengym, cadeautjes inpakken, pepernoten maken, sinterklaas een baard geven met scheerschuim enz. Ze konden zich ook verkleden als sinterklaas en zwarte piet en konden spelen op de stoomboot (glijbaan). Genoeg te doen dus bij kinderopvang villa kakelbont.

Het leukste was natuurlijk wel dat ze allemaal een cadeautje kregen van de zwarte piet die heel hard op de deur klopte en snel weer weg rende.

Behalve alle leuke activiteiten werd er ook flink geknutseld voor dit thema want er zijn veel pieten- of sinterklaas mutsen gemaakt en stoombootjes geverfd enz.

Het is na het knutselen wel leuk om dit nog even op te hangen op de groep omdat de papa’s en mama’s dan alle knutselwerkjes kunnen zien. Het ziet er ook gezellig uit op de groep als al die zelfgemaakte knutselwerkjes bij de langkousjes, nilssons en tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont daar hangen.

Voor alle lieve kleine kakelbontjes: Een hele fijne pakjesavond morgen met heel veel cadeautjes en gezelligheid…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan