Piet op bezoek bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Nu Sinterklaas en zijn pieten in het land zijn, kunnen ze natuurlijk niet die lieve kinderen van Kinderdagverblijf Villa Kakelbont overslaan met een cadeautje en wat strooigoed in hun schoen!

Iedere dag opnieuw werden de kinderen die er waren verrast met een hard geklop op de deur, maar wie deed dat dan? Daarna verscheen er een gekleurde muts en zwarte krullen, het was zwarte piet… Hij zwaaide naar de kinderen maar bleef wel verstopt met zijn hoofd bij de deur voor de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont. Daarna liet hij ook nog eens een zak zien die hij bij de deur liet staan voor al die lieve langkousjes, nilssons en tommy’s en annika’s.

Daarna kregen de kinderen allemaal een cadeautje uit de zak. Ieder kind kreeg 1 cadeau dus kinderen die verschillende dagen kwamen kregen evengoed 1 cadeau. Maar dit snapte de kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont wel. Ze waren allemaal heel erg blij met hun cadeautje zoals een washandje voor de baby’s, bootjes voor in bad, klei en een magisch kleurboek. Ze lieten heel enthousiast hun cadeau aan de andere kinderen zien en keken wie wat gekregen had. Toen de papa’s en mama’s kwamen, werd er heel enthousiast verteld door de kakelbontjes wat er was gebeurd. Want dat zwarte piet met cadeautjes kwam, dat was toch wel heel erg leuk.

De oudere kinderen van kinderopvang villa kakelbont waren zelfs zo lief om de jongere kinderen te helpen om hun cadeautje open te maken. Sommige baby’s probeerden het wel zelf maar uiteraard was dit nog een beetje moeilijk 😉

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan