Puk van kinderdagverblijf villa kakelbont gaat logeren

Deze week staat bij kinderdagverblijf villa kakelbont in het teken van het logeren van Puk. De kinderen leren op deze manier wat logeren betekent.

Puk heeft een koffer bij zich waar heel veel spullen in zitten die hij meeneemt als hij gaat logeren. Wat zal er in het koffer zitten van Puk en wat is logeren dan? In de groep laten we de spullen zien die in het koffer zitten. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zien dat Puk een pyjama en tandenborstel in het koffer heeft zitten, waarom dan? Als iemand gaat logeren dan betekent dit dat iemand ergens anders blijft slapen dus dat je dan je pyjama en tandenborstel nodig hebt. Verder zien de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont nog andere kleren, een knuffel, een boekje en nog veel meer in het logeerkoffer van Puk.

Gaan de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel eens ergens logeren? En wat nemen die dan mee en waar blijven ze dan logeren? Uiteindelijk mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont ook mee Puk naar het logeeradres brengen. puk bleef bij een juffie slapen die dicht in de buurt van kinderdagverblijf villa kakelbont woont. Het was erg gezellig voor Puk dat iedereen meeging.

Nadat Puk zo moe was en in bed is gelegd op het logeeradres gingen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weer terug naar kinderdagverblijf villa kakelbont. De meeste kakelbontjes vonden het wel een beetje gek dat Puk niet mee ging en in het huisje bleef slapen. Maar dat noemen ze nu LOGEREN!

Gelukkig ging Puk de volgende dag met de juf mee terug naar kinderdagverblijf villa kakelbont zodat hij weer met de kakelbontjes kon gaan spelen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan