Speeltuinentijd bij kinderdagverblijf villa kakelbont

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden niets leukers als spelen in de speeltuin. Vooral als de zon lekker schijnt is het fantastisch om even naar de speeltuin te kunnen gaan en daar lekker te bewegen, rennen, klimmen en klauteren. In de buurt van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn er verschillende leuke kleinere speeltuinen waar ze lekker lopend naartoe kunnen om te gaan spelen. In Venlo-Zuid is er ook een grotere speeltuin: Hagerweike. Om daar naartoe te lopen is voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont een beetje te ver weg maar gelukkig hebben we bakfietsen 🙂

De kinderen van de groep van de nilssons zijn er afgelopen week naartoe gegaan om lekker in het zonnetje te kunnen spelen in de speeltuin. In de speeltuin kunnen de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont in het zand spelen, lekker van de glijbaan af, schommelen, op de wip zitten enz.

Het allerleukste blijft voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel dat ze lekker overal op kunnen klimmen en lekker veel rondrennen. Het bewegen is voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel belangrijk.

Van al dat spelen krijgen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont natuurlijk ook wel honger en dorst. Daarom zijn de juffies altijd goed voorbereid om van alles mee te nemen met een uitje. Ze hadden lekker boterhammetjes gegeten en na het eten gingen ze weer terug met de bakfiets naar kinderdagverblijf villa kakelbont. Wat hebben ze na zo’n intensieve ochtend in de speeltuin lekker geslapen bij kinderdagverblijf villa kakelbont….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan