Reuzen en kabouterstappen bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont zijn de kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s nog druk bezig met het thema “reuzen en kabouters”.

Bij de tommy’s en annika’s hadden ze het niet gehad over groot of klein van een reus of kabouter maar wel over de voeten van de reuzen en kabouters. Want heeft een reus ook grotere voeten dan een kabouter? En hoe groot zijn de voeten van een reus? Hoe groot zijn dan de voeten van een kabouter? Is er een kakelbontje die grotere voeten heeft dan de reus of kabouter? Er werd ook gekeken welk kakelbontje de grootste voeten van de groep had en welk kakelbontje de kleinste voeten van de groep had van de tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont. De kinderen konden dit al goed zelf zien bij elkaar.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hadden we reuzenvoeten gemaakt en kaboutervoeten. Al deze voeten hadden we achter elkaar gezet, net alsof je die grootte van de reuzen- of kaboutervoeten zelf had. De kakelbontjes mochten met hun eigen voeten op de voeten van een reus of kabouter staan en kijken welke voeten groter waren. Het was voor de kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont wel leuk om net als een reus of net als een kabouter te lopen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan