Spelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170831-WA0002

Ondanks dat we nu met het thema “reuzen en kabouters” bezig zijn blijft er evengoed ruimte voor andere dingen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Het vrij spelen en spelen in groepjes blijft ook belangrijk. De kinderen laten we steeds vaker spelen in kleine groepjes, op deze manier kunnen ze allemaal de kans krijgen om dingen te ontdekken. Als je een activiteit met alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont tegelijk doet krijgt niet iedereen de kans om te kunnen ontdekken.

IMG-20170705-WA0001

Er zijn heel veel verschillende activiteiten die de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen doen. Ze kunnen met verschillende soorten materialen spelen en dat ontdekken maar ze kunnen ook kleien of met het zand aan tafel spelen. Dit zijn activiteiten waar kinderen voor zichzelf het materiaal kunnen ontdekken en ermee spelen. Met deze activiteiten merken we dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zich wat langer kunnen concentreren.

IMG-20170606-WA0001

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen heerlijk spelen als ze bij de langkousjes, de nilssons of de tommy’s en annika’s zijn!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan