Smoothies maken bij kinderopvang villa kakelbont

De kinderen van kinderopvang villa kakelbont mochten de afgelopen tijd regelmatig smoothies maken met de juffies van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s.

Wat zit er in een smoothie? En hoe maak je een smoothie? De oudere kinderen mochten zelfs helpen met bijvoorbeeld een bananensmoothie maken en de banaan in kleinere stukjes snijden. Maar behalve fruit zit er in een smoothie ook nog wat anders, de yoghurt mochten ze bij de banaan schenken en daarna werd dit door elkaar gemengd.

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo vinden we het belangrijk dat de kinderen kunnen zien wat er gebeurd als er samen iets gemaakt wordt zoals met een smoothie. En als er geholpen mag worden, is het alleen nog maar leuker om met de activiteit mee te doen en zal bij deze activiteit de smoothie zelfs nog extra lekkerder smaken.

We hebben bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont 2x een fruitmoment (smorgens rond 9.30 uur en smiddags rond 15.00 uur) Voor de afwisseling is het leuk om een smoothie te maken, is ook fruit maar dan wordt het niet opgegeten maar opgedronken. En om het nog leuker en specialer te maken mogen ze dan uit een rietje drinken…

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan