Spelen bij Kinderopvang Villa Kakelbont voor jong en oud

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo spelen kinderen van 0 tot 4 jaar. De meeste kinderen komen vanaf de 3 maanden bij de langkousjes of nilssons om te spelen. Voor de jongste kinderen is het vooral het verzorgen erg belangrijk. Ze eten, slapen en spelen even voor ze weer moe worden. Het is belangrijk dat de baby’s leren om zich veilig en vertrouwd te voelen met deĀ  vaste gezichten van de groep.

We laten de baby’s kennismaken met de andere kinderen door ze erbij aan tafel te zetten in de wipstoel of op schoot. Ze raken bekend met de ruimte op de groep van de nilssons en langkousjes van kinderopvang villa kakelbont door ze de ruimte te laten zien.

Baby’s hebben eigen speelplekken op de groep. Er staat een grondbox, een hoge box en een kleine box op de groep van de langkousjes en nilssons. Verder is er een schommelstoel en een wipstoel waar ze in kunnen zitten en kunnen kijken wat er allemaal gebeurd op de groep.

De baby’s leggen we regelmatig bij elkaar in de grondbox. Vaak vinden ze het leuk om naar elkaar te kijken, als ze wat ouder zijn (vanaf een maand of 6 meestal) proberen ze vaak de andere baby aan te raken of proberen het speelgoed van elkaar af te pakken. De baby’s vinden elkaar interessant en kunnen aandachtig naar elkaar kijken.

Bij kinderopvang villa kakelbont is het voor jong en oud heel leuk om te komen spelen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan