Spelen in de “regen” bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Deze week zou het gaan regen in kabouterland, want in de herfst kan er regelmatig regen vallen. De reuzen en kabouters kunnen dan nat worden. De kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s mochten deze week de regenlaarzen meenemen voor de regen die er in kabouterland zou komen.

 

Het was helaas vooral mooi weer en er kwam geen regen uit de lucht vallen maar gelukkig zijn de meiden van kinderopvang villa kakelbont creatief genoeg om zelf voor regen en regenplassen te zorgen. Er werd gezorgd dat er genoeg water op de grond lag zodat de kakelbontjes evengoed met hun regenlaarzen in de waterplas konden stampen met hun voeten. Het nat worden maakte het spelen alleen maar leuker voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont.

Behalve de regenplassen moest er ook gezorgd worden voor de regen, dit werd gedaan met de plantenspuit. De kinderen mochten bij kinderopvang villa kakelbont om de beurt met de plantenspuit elkaar een beetje nat maken op de haren zodat ze toch regendruppels konden voelen. Daarna kregen ze een paraplu want als het regent dan blijf je onder de paraplu droog.

Op deze manier konden de kinderen toch met water/ regen spelen bij kinderopvang villa kakelbont bij de nilssons, langkousjes en tommy’s en annika’s.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan