Spelen met water bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Tijdens het warme weer van de afgelopen weken is er veel met water gespeeld buiten. Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo hebben we verschillende opties voor de kakelbontjes om met water te spelen. We maken geen gebruik van gevulde zwembaden maar er zit dan een bodem in met een klein beetje water vanwege de risico’s zoals verdrinking. Uiteraard letten alle meiden van kinderopvang villa kakelbont in Venlo extra goed op als de kinderen met water spelen maar we willen zo min mogelijk risico’s nemen vandaar dat het zwembad niet gevuld is.

Er staat een eenhoorn in de tuin waar water uit komt, dit is voor de kakelbontjes erg leuk om eronder te rennen want de eenhoorn spuit met water. Heerlijk die verkoeling met het warme weer. Er waren een paar kakelbontjes die de eenhoorn spannend vonden maar door samen met een vertrouwde juf van de groep te gaan, durfden ze wel dichterbij te komen en het water aan te raken bij de eenhoorn. De kinderen die dit niet wilden bleven aan de andere kant van de tuin spelen. Ieder kind wordt in hun waarde gelaten bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Voor de jongste kinderen (de baby’s) van kinderopvang villa kakelbont maken we vaak een dienblad met water klaar zodat ze met hun handen het water kunnen ontdekken door eraan te voelen of in het water te slaan. Ook de allerkleinste hebben verkoeling nodig dus die kunnen dat op deze manier doen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan